Støttemur

Skal du have en støttemur der holder?

Vi har stor erfaring i sikring af skråninger og etablering af støttemure.

Hos Altum Byg har vi specialiseret os i jordarbejde, belægning og etablering af solide og smukke støttemure. Vores kunder er private boligejere, såvel som sommerhusejere og erhvervsvirksomheder i hele Nordjylland.

Vores entreprenørvirksomhed ligger i Vrå, og vores dygtige medarbejdere etablerer støttemure for kunder i områder som Vrå, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Aalborg – skal vi også sikre din ejendom?

 

Hvor er der behov for en støttemur?

Hvis du har en grund, der skråner, eller har fået foretaget terrænregulering, vil en støttemur ofte være nødvendig for at sikre, at jorden ikke skrider ud.

Som oftest vil det være nødvendigt at anvende både sten og beton i opbygningen af støttemuren for at sikre, at den kan holde til trykket fra jord og vand. Typisk lægger vi stenene i forbandt for at give støttemuren ekstra styrke og holdbarhed. Skal muren have en højde over en meter, råder vi til, at der laves et dræn bag muren for at sikre muren mod et for stort vandtryk.

Hvad koster en støttemur?

Billige og holdbare løsninger

Hos Altum Byg leverer vi altid støttemure af højeste kvalitet til fair og konkurrencedygtige priser. Vi skræddersyr altid vores tilbud til den enkelte opgave, og det betyder, at du altid får en konkret pris til en konkret opgave.

Vi hjælper naturligvis også gerne med råd og kompetent vejledning, så du er sikker på at få en støttemur, der holder.

 

Kontakt os for priser og yderligere information

Har du en skråning eller andet, der skal sikres med en professionelt udført støttemur? Da er det bare at ringe eller skrive til os, så kommer vi ud og ser på opgaven, og derefter laver vi et godt tilbud til dig. Hos os holder både muren og prisen, hver gang.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.